Pohjois-Kymen Nä­kö­vam­mai­set ry - Viik­ko­tie­do­te

Pohjois-Kymen Näkövammaiset ry

Viikkotiedote viikolle 16

Huhtikuun kaikki tapahtumat sekä kerhot on peruttu 30.4 asti koronaviruspandemian vuoksi!

Tiedotamme muutoksista ja jatkosta toiminnassamme viikkotiedotteissa ja Pokseteissa.

 

Jos jäsenet haluavat tehdä käsitöitä tai askarrella kotona Kaakkois-Suomen Näkövammaiset ry tukee materiaalikuluissa pienehköllä summalla syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Tuki maksetaan kuitteja vastaan. Lisätietoja antaa käsityövastaava Markku Mikkola. Jos haluat käyttää tämän tuen, ilmoita asiasta Siskolle toimistoon.

 

Kymsote tiedottaa ke 14.4.2021:

Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmä totesi Kymenlaakson tilanteen kääntyneen hieman parempaan suuntaan viimeisen viikon aikana. Tällä hetkellä muutoksen pysyvyyttä on kuitenkin vaikea ennustaa, joten Kymenlaakso jatkaa leviämisvaiheessa ja nykyisiä suosituksia jatketaan huhtikuun loppuun asti. Mikäli suotuisa muutos jatkuu, alkaa ryhmä harkita toukokuulle rajoitusten lievennyksiä.

Kymsote tiedottaa pe 16.4.2021:

Ikääntyneiden rokotuksissa on päästy tavoitteeseen. Seuraavien viikkojen ajan painopiste on sairaudelliseen riskiryhmään kuuluvien rokotuksissa, mutta samalla Kymsote suunnittelee jo 65-vuotta täyttäneiden perusterveiden rokotusten aloittamista huhtikuun aikana. Muun väestön rokotusten osalta odotetaan vielä tietoa rokotusasetuksen mahdollisista muutoksista ja kansallisesta ohjauksesta.

Kymenlaaksossa on päästy vauhtiin myös sairaudelliseen riskiryhmään kuuluvien rokotuksissa. Rokotukset ovat käynnissä sairaudelliseen riskiryhmään 1 kuuluville 16–69-vuotaille ja sairaudelliseen riskiryhmään 2 kuuluville 60–69-vuotiaille. Maanantaista 19.4. lähtien myös kaikki 18-vuotta täyttäneet riskiryhmään 2 kuuluvat voivat varata ajan rokotukseen.


Sivu päivitetty