Pohjois-Kymen Nä­kö­vam­mai­set ry - Viik­ko­tie­do­te

happomarja.

Tällä sivulla

Pohjois-Kymen Näkövammaiset ry

Viikkotiedote viikolle 48

Toimeentuloturvan asiantuntija on Kouvolan toimistolla 1.12.2021
Vuokko Jantunen tavattavissa toimistolla 1.12. kello 10 – 12.

Vierailijakerho 1.12.2021 on siirretty keväälle 2022
Geriatrian erikoislääkäri Katri Laitisen vierailu on siirtynyt vaikeasta koronatilanteesta johtuen alustavasti toukokuulle 2022. Eli ei kerhoa 1.12.2021.

Tulevia tapahtumia

Kirjallisuuskerho 8.12.2021 kello 13
Kirjallisuuskerhon aiheena on Ulla-Maija Paavilaisen kirja ”Suurin niistä on rakkaus”. Kahvitus kello 12:45.

Koronatilanteesta johtuen joudumme mahdollisesti rajoittamaan osallistujamäärää, joten pyydämme ennakkoilmoittautumista 7.12.2021 kello 14 mennessä puhelimitse, puhelinnumero on 044 360 3121. Kerhoon voi osallistua myös etänä puhelimitse, ilmoitathan etäosallistumisestasi toimistoon tiistaihin 7.12.2021 kello 14 mennessä. Koronatilanteen pahennuttua suosittelemme kerhoihin ja tilaisuuksiin osallistuvilta kasvomaskin ja käsidesin käyttöä sekä turvaväleistä huolehtimista.

Seuraamme aktiivisesti koronatilanteen kehittymistä. On mahdollista että joudumme nopeallakin aikataululla miettimään kerhon tai tapahtuman siirtämistä tai jopa perumista. Voit varmistaa kerhon tai tapahtuman toteutumisen toimistolta puhelimitse, puhelinnumero toimistolle on 044 360 3121

Puurojuhla 15.12.2021 peruttu
Alustavasti suunniteltu joulukuinen puurojuhla on päätetty perua koronatilanteesta johtuen.

Kymsote tiedottaa

Kymenlaaksossa on edelleen vaikea ja tartuntamäärät ovat pysyneet korkeina. Kymenlaakso on koronaviruksen leviämisalue. Kymenlaaksossa on voimassa vahva maskisuositus. Maskin käyttö on otettava tosissaan. Maski antaa suojaa koronan lisäksi myös muilta virusepidemioilta. Samoin hyvä käsi- ja yskimishygienia ovat tärkeitä, johtajaylilääkäri Marja-Liisa Mäntymaa muistuttaa. Suositukset ja rajoitukset on nyt otettava tosissaan. Nykyistä epidemiatilannetta ei hallita pelkästään rokotuksilla. Koronarokotukset ovat erittäin tärkeitä ja niihin pitää viimeistään nyt hakeutua. Koronarokotus ei suojaa täysin koronatartunnalta, mutta se antaa hyvän suojan vakavilta tautimuodoilta, Mäntymaa toteaa. Rokotuksilla, maskin käytöllä, hyvällä käsihygienialla, etätyöllä ja käyttämällä harkintaa sosiaalisten kontaktien määrässä voidaan yhdessä vaikuttaa siihen, että saisimme Kymenlaakson koronatilanteen paremmaksi, toteaa Mäntymaa.


Sivu päivitetty